Meet The Team – Zoë

Sinds 4 maanden versterkt Zoë het magazijnteam. Haar avontuur bij ShopWeDo e-fulfilment begon met een flater in haar eerste week, maar gelukkig stonden haar collega’s met open armen én een lach klaar om te helpen. Ontdek haar verhaal.

Wat vind je het leukste deel van je job?

Ik sta het liefst bij de AutoStore pick-up, waar de producten in hoog tempo naar je worden gebracht. Daarnaast vind ik het afwisselende aspect van mijn werk zeer fijn, geen enkele dag is hetzelfde. Je springt bij waar de drukte het grootst is en dat zorgt voor veel verschillende taken tijdens de dag.
Welk moment van de dag kijk je het meest naar uit?
De lunchpauze met mijn collega’s is altijd een hoogtepunt voor mij. Even bijpraten, ook al ben ik meestal meer een luisteraar dan een prater (lacht). En na de lunch is het heerlijk om even naar buiten te gaan en een frisse neus te halen.

Je hebt me net verteld dat je eerste week behoorlijk uitdagend was. Kun je daar wat meer over vertellen?

Oh ja, dat was zeker het geval! Op dag 3 nam ik een kar vol keurig gesorteerde bestellingen. Ik reed de kar naar de verzendtafel en botste tegen een pallet aan. Alle bestellingen vielen van de kar en lagen door elkaar. Gelukkig hielpen mijn aardige collega’s me meteen om de bestellingen opnieuw te sorteren. Het waren allemaal bestellingen van eenzelfde merk, dus het was niet altijd even eenvoudig om de juiste bestelling aan het juiste order te koppelen.

Wat een eerste week! Is er iets dat de meeste collega’s nog niet weten?

Ik ben een fervent gamer. Mijn favoriete spel is League of Legends. Mijn vrienden en ik durven al eens een nachtje doordoen. Nu game ik wat minder, maar ik heb nog steeds mijn volledige setup thuis staan. Mijn vriendin was niet bepaald blij toen ik die meenam tijdens de verhuizing (lacht).

Koop je zelf veel online?

Ik koop producten die snel kapot kunnen gaan liever in de winkel. Maar tijdens mijn eerste week hier heb ik al 3 van de producten gekocht die we hier verdelen. Met al deze mooie producten om ons heen, is de drang om ze zelf te kopen nog groter.