Meet the team – Yannick

Meet Yannick

Vandaag is de 24-jarige Yannick aan de beurt. Intussen is het bijna drie jaar geleden dat hij bij ShopWeDo als magazijnier begon.

Wat is jouw job?
Als magazijnmedewerker zorg ik voor het inpakken en verzenden van goederen die mensen op de webshop hebben besteld. Mijn werkdagen starten met het nemen van de tablet en  scanner zodat ik daarna orders kan verzamelen met het karretje. Wanneer er genoeg gepickte bestellingen op de band staan, dan hou ik mij bezig met het verzenden. Het inpakken zelf vind ik het leukste omdat je dan alles ziet, net voordat het de deur uitgaat. 

Hoe zou je de sfeer hier omschrijven?
Die is goed in het magazijn. Ik vind de sfeer onder de collega’s wel belangrijk. Wanneer het druk is, dan is iedereen gefocust aan het werken om alle orders te verwerken. Op momenten dat het rustiger is, dan kan er zeker eens gelachen worden. 

Wat deed je voor je hier begon te werken?
Ik heb eerst als magazijnier bij een koeriersbedrijf gewerkt. Daar deed ik de nachtdienst.

Welk moment zal jou altijd bijblijven?
De twee teambuildings waaraan ik al heb deelgenomen waren heel plezant. Die activiteiten waren een escape room en een virtual reality-spel. Zo’n VR spel was heel tof om te doen, we waren verdeeld in groepen van Babygoodies en ShopWeDo.

Online kopen, is dat iets voor jou?
Ja, dat is toch wel iets dat ik regelmatig doe. Dingen die ik nodig heb koop ik online, allerlei zaken zoals oplaadkabels en dergelijke. Sinds ik hier werk, koop ik vaker op webshops omdat ik nu heel goed het hoe en wat weet van e-commerce. De veiligheid van betalen via internet is voor mij een sterk voordeel. 

Word jij onze nieuwe collega?

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk zeker eens op onze vacaturepagina