Meet the team – Tim

Eerder dit jaar startte Tim (22) als orderpicker bij ShopWeDo. Meer weten over Tim? In dit artikel leer je hem beter kennen! 

Hoe heb je de voorbije maanden ervaren?

Goed. Ik heb snel mijn draai gevonden in deze job en werd vlot in het team opgenomen. De veranderingen die eraan zitten te komen zijn ook veelbelovend. Ik vind het leuk om binnen een snelgroeiend bedrijf te werken.

Wat zijn jouw taken? 

Ik ben orderpicker en assistent teamleader. Dat wil zeggen dat ik kan bijstaan waar nodig is, een beetje allround eigenlijk. Ook zorg ik voor vervanging wanneer de shift verantwoordelijke afwezig is. 

Hoe ziet een werkdag eruit?

Eerst overlopen we de planning en bepalen we wie wat zal doen. Ik bekijk aan het begin van de dag ook altijd eerst hoeveel orders er zijn binnengekomen. Het is belangrijk om dan met de anderen te zien hoe we de dag goed kunnen laten verlopen. Dit kan bijvoorbeeld door alle grote orders eerst in te plannen.

Deed je hiervoor een gelijkaardige job?

Voorheen werkte ik in de platenwinkel van mijn familie. Nadien ben ik in de horeca aan de slag gegaan en daarna ben ik hier terecht gekomen. Iets totaal anders en moeilijk te vergelijken, maar ik ben aangenaam verrast. Het is fijn dat ik hier meer verantwoordelijkheid heb dan in mijn vorige job.

Wat maakt jouw job leuk?

Het is altijd iets anders. Ik vind het leuk dat de dag nooit hetzelfde is en er telkens andere uitdagingen zijn. Daarnaast is de sfeer goed met de mensen waarmee ik samenwerk, het zijn toffe collega’s. 

Welk moment zal je niet snel vergeten?

Dat is best moeilijk om te zeggen na zo’n korte periode. Ik denk dat de teambuilding, die er deze week aankomt, niet snel vergeten zal worden 🙂 

Online shoppen, is dat iets voor jou? 

Niet bepaald, ik ga het liefst van al dingen fysiek kopen in de winkel. Ik heb al eens voorgehad dat mijn pakje niet toekwam, vandaar (lacht). Maar door bij ShopWeDo te werken snap ik nu de hele werking achter e-commerce en webshops.