Meet the team – Philip

Meet Philip!

Philip is 45 jaar en begon in 2017 bij ShopWeDo. Tevreden vertelt hij over de afgelopen 3 jaar die hij hier al heeft meegemaakt.

Wat is jouw taak in het warehouse?
Ik hou me vooral bezig met de picking en verzending van goederen. Dat wil zeggen dat ik de orders bij elkaar zoek en de stock uit het magazijn haal. Om de orders gereed te maken voor verzending, zorg ik voor het verpakken en plakken van labels. Zowel het picken als verzenden doe ik graag, ik heb niet direct een voorkeur. Het is eigenlijk de combinatie van de twee die het leuk maakt omdat je dan afwisseling hebt. Altijd picking is ook maar hetzelfde. 

Hoe ziet het begin van jouw werkdag eruit?
Wanneer ik het warehouse binnenkom, dan is het opstarten van de computer altijd het eerste wat ik doe. Zo staat alles klaar om te kunnen beginnen. Wat ik ook steeds doe is even tegen iedereen goeiedag gaan zeggen. Een babbeltje met de collega’s mag niet ontbreken voor mij. 

Wat maakt het werken hier zo fijn?
De collegialiteit, zonder twijfel. De job is bijna hetzelfde als op een ander, maar het is de sfeer met de collega’s die anders is. Dat maakt voor mij het verschil. 

Wat deed je in je vorige job?
Hiervoor werkte ik eigenlijk al in ditzelfde magazijn. In mijn vorige job was ik magazijnier en dan ben ik mee overgestapt toen ShopWeDo hier is opgestart. 

Welk moment zal je altijd bijblijven?
De dag dat ik Kenny en Veronique heb leren kennen eigenlijk, die zal ik niet vergeten. Mijn eerste dag hier was meteen goed, sympathieke mensen en een goede sfeer. 

Shop je graag online?
Ja, dat gebeurt wel eens. Ik doe het meer en meer sinds ik hier werk. Dus werken bij ShopWeDo heeft er wel voor gezorgd dat ik meer online koop. Tegenwoordig kan je alles bestellen via internet. Ik koop vooral voedingsmiddelen, omdat het erg gemakkelijk is. Je bestelt iets en dan ga je de boodschappen afhalen. Dit doe ik nu zo’n paar keer per maand. 

Kom ons team versterken

Neem een kijkje op onze jobpagina en ontdek de openstaande vacatures.