Meet the team – Lara

Lara, je werkt al bijna twee jaar bij ShopWeDo en doet zowel inbound als outbound taken. Hoe bevalt de ervaring je?

Het is een boeiende en gevarieerde job. Zowel inbound als outbound taken vind ik leuk. De diversiteit maakt het werk boeiend. Ik pak samen met de collega’s alles uit en organiseer wat we van klanten ontvangen in het magazijn. Ik controleer ook teruggestuurde items om te zien of ze opnieuw kunnen worden verkocht. Vervolgens stop ik ze in dozen en stuur ze naar klanten.

Hoe ben je bij ShopWeDo terechtgekomen?
Ik vond hier mijn weg via een interimkantoor. De kans om bij ShopWeDo te werken was precies waar ik naar op zoek was. Na 6 maanden kreeg ik mijn vast contract aangeboden en dit was exact wat ik wou. Dit heb ik dan ook gevierd nadien met vrienden en familie.

Zijn er bepaalde momenten tijdens de werkdag die je bijzonder leuk vindt?
Wanneer ik bij de retour afdeling sta en ik kan een volledige kar verwerken, geeft het me veel voldoening. Daarnaast heb ik ook heel veel aan mijn collega’s. Ze maken de werkomgeving echt als een tweede thuis.

Vertel ons over een gedenkwaardig moment tijdens je tijd bij ShopWeDo.
Ah, het teambuilding evenement van vorig jaar! Het feest na de Hercules Trophy was geweldig en heeft onvergetelijke herinneringen met het team gecreëerd.

Koop je zelf veel online?
Eigenlijk wel (lacht). Ik koop alles online, van boodschappen tot kleding. Ik ben het perfecte voorbeeld van een e-commerce liefhebber. Ik ga enkel naar een fysieke winkel als ik nog iets last minute nodig heb.

We hoorden over je bijgeloof met betrekking tot voetbal. Kun je dat met ons delen?
Haha, dat is een grappige! Eens droeg ik voor de grap tape om mijn polsen en speelde ik een geweldige wedstrijd. De wedstrijd nadien deed ik dit niet meer en speelde ik een slechte match. Sindsdien kan je me terugvinden op het veld met tape rond mijn polsen als spits of om assists te geven.