Meet the team – Jorinde

Het team achter ShopWeDo zetten we graag eens in de spotlights. Zij zijn namelijk de drijvende kracht achter onze e-fulfilment. De komende weken kunnen jullie kennismaken met de enthousiaste crew en hoe zij het werken binnen onze groeiende onderneming ervaren.

Wie is Jorinde?

Jorinde is 24 jaar en werkt intussen al bijna anderhalf jaar bij ShopWeDo. In het warehouse staat ze tussen allemaal mannen, maar dat vindt ze helemaal niet erg. Als enige vrouw kan ze perfect haar mannetje staan.  

Jorinde, wat houdt jouw job precies in?
“Als inboundverantwoordelijke zorg ik ervoor dat alle inkomende goederen worden ingeslagen en correct worden behandeld. Inbound is dus het moment waarop de leverancier de goederen levert bij ShopWeDo. Voordat alles op zijn plaats terecht komt, is het belangrijk om alles te registreren en te controleren.”

Wat deed je voordat je hier als inboundverantwoordelijke begon?
“Hiervoor heb ik eigenlijk geen andere job gedaan. Ik heb hier wel eerst als student gewerkt en zo ben ik dan uiteindelijk in deze job gerold.” 

Wat vind je het leukste aan deze job?
“Dat je veel variatie hebt, waardoor ik niet altijd hetzelfde hoef te doen. Dit maakt elke dag anders. Ook vind ik het leuk om met verschillende klanten en leveranciers in contact te komen.” 

Op welke manier start je altijd je werkdag?
“Eerst alles eens goed opruimen (lacht), zodat je terug op een frisse werkplek komt. Dat is belangrijk voor mij, ik hou wel van orde.” 

Als je terugdenkt aan alle momenten sinds je hier werkt, wat zal je nooit vergeten?
De teambuilding die ik al heb meegemaakt, dat is wel iets dat ik niet snel zou vergeten. Zo’n dingen zijn de leukste momenten. We waren een VR-spel gaan spelen en dat was echt leuk. De sfeer was ontspannen en daarna zijn we nog iets gaan eten en drinken. Het was in Brussel en ook een wandeling door de stad mocht niet ontbreken.” 

Ben je zelf iemand die graag online shopt?
Met momenten, dat hangt er wat van af of ik iets nodig heb en of ik tijd heb. Online koop ik dan vooral kleren en andere makkelijke dingen. Voor moeilijkere en eerder technische producten, ga ik sneller naar de winkel voor advies.”

Werken bij ShopWeDo?

Heb je na het lezen van dit korte interview zin om deel uit te maken van onze crew? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog.