Meet the team – Jessy

Wat Jessy (34) tijdens haar eerste maanden bij ShopWeDo heeft gemerkt is dat ze van veel variatie houdt. “Ik werk hier echt graag, je hebt hier verschillende webshops die verschillende noden hebben en dat maakt het zo leuk. De groep collega’s is ook super, dus dat zit hier wel snor.”

Enkele snelle vragen

Waaruit bestaat jouw job als orderpicker?

In deze job hou ik mij bezig met het klaarmaken van de online bestellingen zodat de klant deze in perfecte staat thuis ontvangt. Dat wil zeggen dat zij geen foute producten toegestuurd krijgen, alle producten goed ingepakt zijn en geen schade vertonen. Zo zou ik mijn job ongeveer omschrijven.

Welke zaken doe je het liefst?

Bij de verzending ben ik in mijn element. Als ik start vind ik snel mijn draai en dan ben ik vertrokken voor de rest van de dag (lacht). 

Een typische werkdag is…

Goede vraag. Wanneer ik binnenkom, kijk ik eerst waar het druk is en waar ze dus de meeste hulp kunnen gebruiken. Is dat bijvoorbeeld bij de picking of verzending, dan ga ik daar eerst meehelpen. Het hangt er een beetje van af. 

Hoe kijk je terug op de drukte van de afgelopen maanden?

Vanaf Black Friday is het eigenlijk druk geweest tot de feestdagen zelf en dat vond ik geweldig. Je had niet veel tijd om erbij stil te staan en de dagen zijn daarom voorbij gevlogen. In het magazijn is het nu nog redelijk druk, vooral op maandag. Je merkt toch wel dat het minder druk is dan tijdens de eindejaarsperiode. Binnenkort is Pasen weer op komst, dus ik heb goede vooruitzichten (lacht).

Koop je zelf regelmatig iets online?

Ik doe dat wel regelmatig, daar betrap ik mezelf op. Sinds ik hier werk, kijk ik er wel anders naar. Vroeger interesseerde het mij niet echt hoe dat het eruit zag als ik de doos van mijn bestelling opendeed. Maar door deze job besef ik dat het heel belangrijk is dat alles netjes wordt ingepakt. Dus als ik online ergens iets bestel, let ik er wel op of alles degelijk verpakt is. Beetje beroepsmisvorming misschien (lacht).

Wat ik koop zijn vooral beautyproducten en spullen voor mijn kinderen, zoals voor school. Geen voeding, dat bestel ik niet online. Als je niet in de winkel geraakt of weinig tijd hebt, is het makkelijk om online iets te bestellen wanneer je iets echt nodig hebt. Gewoon even klikken op de computer of gsm en de dag erna staat het al aan de deur. 

Bekijk onze vacatures

Wie weet is een job bij ShopWeDo wel iets voor jou! Ontdek onze openstaande vacatures op de jobpagina.