Meet the team – Jef

Jef is nu al 5 maanden een waardevol lid van ons customer service team. Met een goed tempo heeft hij de ins en outs van het vak snel onder de knie gekregen: het assisteren van klanten bij vragen en het oplossen van problemen die voortkomen uit specifieke bestellingen.

Wat spreekt je het meest aan in je job?

De variatie is echt geweldig. Ik wissel regelmatig tussen mijn bureau en het magazijn. Zowel de telefoontjes opnemen als in het magazijn de eventuele pakjes met problemen oplossen geven me energie.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Ik begin mijn dag met een verkwikkende douche. Daarna spring ik op mijn fiets met mijn koptelefoon op, meestal speelt mijn favoriete podcast van Aly & Fila. Progressieve Techno & House muziek uit die podcast ontspant me en geeft me tegelijkertijd energie.

Bij aankomst bekijk ik eerst de openstaande tickets en pak ik degenen die ik snel kan afhandelen direct aan. Vervolgens ga ik het magazijn in om de pakketten die problemen veroorzaakten tijdens de avondshift op te lossen. Dit is een rustgevend moment, want tussen 8u30 en 9u30 komen er nog geen telefoontjes binnen en kan ik me volledig concentreren op het magazijnwerk. Daarna werk ik samen met Jurgen & Cynthia aan de resterende support tickets en telefoontjes gedurende de dag.

Wat was je vorige job?

Ik was eerder werkzaam in het bedrijf van mijn broer als begrafenisondernemer. Toen bleek dat ik bijna 24/7 aan het werk was, heb ik besloten om een andere baan te zoeken of zelfs als zelfstandige aan de slag te gaan. Toen ik de vacature bij ShopWeDo zag, voelde ik meteen een klik en na enkele sollicitatierondes werd ik aangenomen.

Je vertelde me dat  de film John Wick 4 echt de moeite is om te zien vanwege de unieke manier waarop de film is gefilmd. Heb je nog een leuke tip?

Probeer eens wat balsamico azijn toe te voegen aan je spaghetti bolognese. Begin met een kleine scheut en voeg later meer toe naar smaak. Bij mij gaat er inmiddels al behoorlijk wat in (lacht).