Meet the team – Yenthe

Wie is Yenthe?

Yenthe is 28 jaar en versterkt nu al bijna een jaar het ShopWeDo team in het warehouse. 

Wat houdt jouw job in?
Ik ben orderpicker. Als magazijnier sta ik in voor het picken van producten voor de klant. Daarnaast sta ik ook in voor het versturen van die pakketjes. Een typische werkdag heeft vaak wat afwisseling tussen het orderpicken en verzenden. Die afwisseling heb ik soms wel nodig, maar ik heb er geen probleem mee om bijvoorbeeld lang aan één stuk orders te picken.

Hoe ben je hier terecht gekomen?
Eerst heb ik een tijd iets gezocht dat gerelateerd is aan mijn studies. Ik heb kunst gestudeerd en hierbinnen een job vinden bleek niet makkelijk te zijn. Uiteindelijk ben ik dan hier terecht gekomen en heb ik direct gesolliciteerd voor deze job. 

Wat vind je het leukste aan deze job? 

Het leukste aan mijn job is het feit dat het mij voldoening geeft. Op het einde van de dag voel je dat je nuttig bent bezig geweest. Uiteraard mogen de collega’s ook niet vergeten worden. Dankzij hen en de toffe sfeer is het hier elke dag anders.

Hoe begin je jouw werkdag?
Ik heb niet meteen een bepaald ritueel dat ik steeds doe voor ik aan mijn werkdag begin. Eigenlijk is het gewoon de tablets en de scanners nemen wanneer ik toekom in het magazijn. Dus ik zorg ervoor dat ik alles heb om dan meteen te kunnen beginnen met orderpicken.

Koop je regelmatig zelf iets online?
Ook al werk ik binnen e-commerce, zelf ben ik eerlijk gezegd helemaal geen persoon die online shopt. In het algemeen ben ik niet echt een shopper die vaak dingen koopt. Ik heb toch nog altijd liever het fysieke, dat je eerst het product kan zodat je weet wat je koopt. 

Deel uitmaken van ons team?
Bekijk zeker eens onze openstaande vacatures op de jobpagina.