Meet The Team – Svetlana

Maak kennis met Svetlana, een levendige toevoeging aan ons team die al meer dan een jaar met ons meedraait en een frisse kijk heeft mee gebracht. Laten we meteen aan de slag gaan en meer te weten komen over Svetlana's reis bij ShopWeDo!

Laten we beginnen met praten over je tijd hier bij ShopWeDo. Hoe lang maak je al deel uit van het team en hoe kijk je terug op deze maanden?

Ik deed eerst een studentenjob bij ShopWeDo. Nadien kreeg ik de kans om hier vast in dienst te treden. Zonder enige echte werkervaring te hebben, heb ik hier al een hoop geleerd. Ondertussen werk ik hier al één jaar en drie maanden!

Dat klinkt geweldig! Hoe ben je bij ShopWeDo terechtgekomen?

Grappig verhaal! In 2020 liep ik stage bij Babygoodies (nu bekend als NameOnIt), en zo ben ik uiteindelijk bij ShopWeDo beland. Het is verbazingwekkend hoe één kans kan leiden tot een andere, toch?

Absoluut! Vertel ons eens over een typische werkdag. Wat is je favoriete moment van de dag?

Nou, mijn gebruikelijke taak is het klaarmaken en verzenden van de webshopbestellingen van Neuhaus. Het hoogtepunt van mijn dag is het zien van de teller die op 100% staat. Dat wil zeggen dat alle taken afgerond zijn!

Doe je zelf veel aan online winkelen?

Absoluut! Ik krijg minstens één keer per week een pakketje bezorgd!

Hier is een leuke - heb je nog een gek feitje over jezelf?

Ik ben een professionele overthinker :-). Het is zowel een zegen als een vloek!

Haha, herkenbaar! Oké, snelle ronde: favoriete hobby's? Favoriete film? Favoriete eten?

  • Films kijken en lezen, zonder twijfel. Ik geniet daar elke dag van.

  • Ik kan niet kiezen - Harry Potter en The Fast and the Furious zijn mijn favorieten.

  • Pizza, geen twijfel mogelijk!

Als je een week lang eender welke job zou kunnen kiezen, welke zou dat dan zijn?

Mijn droomjob bevindt zich helemaal niet in deze sector, maar stel dat ik zou mogen kiezen zou ik graag game-designer zijn.

Fantastische keuzes! Bedankt voor het delen van een kijkje in jouw wereld, Svetlana. Het was geweldig om met je te praten!