Meet the team – Luc

Maak kennis met Luc

Deze week zetten we Luc in de kijker. Hij is 32 jaar en werkt vandaag bijna anderhalf jaar bij ShopWeDo. Het afgelopen jaar is hier voor hem al erg goed verlopen.

Wat zijn jouw taken in het warehouse?
Mijn job is orderpicken, verzenden en zien dat alles goed verloopt. Dus ik pick alles wat gepickt moet worden door de producten te verzamelen in het magazijn. Dan zorg ik dat de bestellingen verpakt en verzonden worden. 

Wat voor job deed je hiervoor?
Voor ik hier aan de slag ging, was ik ook al orderpicker. Toen werkte ik in het distributiecentrum van een warenhuisketen. 

Wat is voor jou het leukste aan jouw job?
Het leukste aan de job? Eigenlijk alles, ik doe dit heel graag. Er is veel afwisseling en ik heb leuke collega’s. Op de werkvloer is elke dag tof en grappig. Omdat ik hier nog niet zo lang werk, is er niet direct één specifiek moment dat er voor mij uitspringt. 

Hoe ziet de start van jouw werkdag eruit?
Ik heb niet echt een bepaalde gewoonte waarmee ik elke dag start. Soms drink ik eerst een koffie. Wanneer ik aankom, begin ik meestal gewoon met het picken van orders. 

Ben je zelf iemand die graag eens online shopt?
Ja, dat zeker wel. Ik koop vanalles voor mijn dieren, maar ook kleren, schoenen… echt alles dus. Het is heel gemakkelijk en tijdens de werkuren is het moeilijk om naar de winkel te gaan. Dat maakt het veel makkelijker om online te winkelen. Wanneer je ‘s avonds thuis komt, kan je nog dingen bestellen wanneer de andere winkels al gesloten zijn. 

Versterk ons team

Heb je na het lezen van dit mini-interview interesse om te werken bij een groeiende onderneming binnen e-fulfilment? Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina